En gruppe mennesker står stilt opp på en trapp utendørs og ser mot kamera. Foto.

Trygge lokalsamfunn nettverkssamling

24. november kl. 10:00 - 14:00

Påmelding:

Påmeldingsskjema (lenke til Microsoft Forms).

  • Sted: Møterom Ibsen, 6. etasje, Hansteens gate 2, Finansnæringens Hus, Oslo
  • Arrangør: Skadeforebyggende forum

Laster Arrangementer

Ved å bli med i Trygge lokalsamfunn-nettverket har både kommunen og du som fagperson mulighet til å løfte arbeidet og innhente kunnskap og erfaringer om alt det som inngår i TL-arbeidet. Du vil bli en del av en gjeng som lærer og inspirerer hverandre, diskuterer lokale og nasjonale tiltak og som brenner for folkehelse, forebygging og trygge lokalsamfunn.

Vi arrangerer jevnlige nettverksmøter. Møtene er todelte, en del med eksterne forelesere og en del der deltagerne selv får dele erfaringer og diskutere med hverandre. Kontaktpersonene for TL-arbeidet i hver kommune er viktige ressurspersoner i vårt arbeid. De vet hvor skoen trykker, og gir oss verdifull informasjon om utfordringer og muligheter i det lokale arbeidet.

Nettverket er åpent for alle interesserte kommuner, og det er ikke et krav om å være sertifisert for å være med. Kommuner og fylker kan velge å delta i nettverket og følge arbeidet uten å forplikte seg til å søke om sertifisering.

 

En del av møtet kommer til å handle om lokalpolitikk. Det er ikke så lenge siden valget. Nye politikere har kommet til – hvordan forteller vi de om viktigheten av forebyggende arbeid?

Hvordan snakke med en lokalpolitiker?

Vi får med oss en lokalpolitiker som vil gi noen tips til hvordan det kan være lurt å kommunisere til politikerne ute i kommuner. Det vil også være rom for å stille spørsmål fra egen virkelighet.

 

Kom gjerne med innspill til andre temaer dere ønsker skal tas opp på møtet: tina.vislie@skafor.org.