En gruppe mennesker står stilt opp på en trapp utendørs og ser mot kamera. Foto.

Trygge lokalsamfunn nettverkssamling

24. november 2023 kl. 10:00 - 14:00

Påmelding:

Påmeldingsskjema (lenke til Microsoft Forms).

  • Sted: Møterom Ibsen, 6. etasje, Hansteens gate 2, Finansnæringens Hus, Oslo
  • Arrangør: Skadeforebyggende forum

Laster Arrangementer

Nettverket er åpent for alle interesserte kommuner, og det er ikke et krav om å være sertifisert for å være med. Kommuner og fylker kan velge å delta i nettverket og følge arbeidet uten å forplikte seg til å søke om sertifisering.

Vi velger å holde høstmøtet dagen etter vårt temaseminar om skadedata slik at det vil være mulig å delta på begge arrangementene. Du finner omtale og påmeldingsinformasjon til Skadedataseminaret på våre nettsider her. Har du deltatt på seminaret tidligere vil du også motta en egen e-post med informasjon om temaseminaret, som er det 11. i rekken.

På nettverksmøtet skal vi som vanlig ta opp aktuelle saker i det lokale arbeidet. Nylig var  vi med på den europeiske konferansen EU-Safety på Island; “Mind the gap – putting injury prevention research into practice”. Vi vil dele inntrykk og ideer fra hva som gjøres i andre land i Europa.

Vi skal også ta opp hvordan Trygge lokalsamfunn og skadeforebygging kan løftes i det lokale politiske arbeidet. Det er ikke så lenge siden kommunevalget. Nye politikere har kommet til – hvordan forteller vi de om viktigheten av forebyggende arbeid? Her vil Skafors nye styreleder, Therese Hofstad-Nielsen, lokalpolitiker i Frogn kommune dele tips og erfaringer om hvordan man kan få sine lokale politikere interesserte i forebygging.

Vi vil som tidligere kunne tilby overnatting fra torsdag til fredag for de som har behov for det. Da trenger vi tilbakemelding innen 5. november, dette svarer du på i påmeldingsskjemaet. Først til mølla. Og vi håper vi kan samles til en hyggelig middag torsdag kveld.

 

Lurer du om dette er noe for deg og din kommune, ta kontakt så kan vi svare deg. Eller har du innspill til andre temaer du ønsker skal tas opp på møtet. Send en e-post til: tina.vislie@skafor.org.